Beskrivelse af ferieboligen

Feriehusets beliggenhed

Hygge er noget vi godt kan lide, og særlig i vores fritid i vores sommerhus nyder vi at kunne lade batterierne op med masser af hyggelige stunder. Det har vi forsøgt at lade feriehuset inspirere af med vores private hyggelige atmosfære.

Vores feriehus er beliggende meget centralt i Klitmøller tæt på indkøb og restauranter. Huset ligger 500 meter fra Vesterhavet i Klitmøller by. Den er lettilgængelig og derfor meget velegnet til ældre og gangbesværede. Huset er fra 1992. Vi har valgt en løbende solid vedligeholdelse sammen med nyt køkken i 2018 sammenholdt med en meget HØJ rengøringsstandard. Hos os undgår du at bruge den første dag i din ferie på at gøre rent!!!

Stue

Huset er udstyret med en stor miljørigtig løsning i form af en Panasonic varmepumpe. Dette med til at holde varmeomkostningerne nede for vore lejere i vintersæsonen. Og så kan den give tiltrængt afkøling på en varm sommerdag. Overalt i den 38 m2 store stue, der er kombineret med det åbne køkken, har man mulighed for at opleve det berømte nordjyske lys, der strømmer ind gennem stuens store vinduespartier, og skaber en pragtfuld lys og fri feriestemning. Stuen er indrettet med smagfulde topmoderne møbler. Ved sofagruppen er der to lædersofaer med 5 siddepladser og tre lænestole. Ved spisebordet kan der dækkes op til 10 personer. Stuen er udstyret med brændeovn og i vintersæsonen er der brænde på terrassen.

Underholdning

I de lange ferieaftener er der mulighed for at slappe af med musik fra vort DAB stereoanlæg, nyde en god film på parabolen, en af husets videofilm/DVD’er eller måske streame et par film fra nettet. Der er også mulighed for at underholde sig med vores PlayStation 2 med et udvalg af forskellige spil. Der er i feriehuset tillige et meget stort udvalg af forskellige underholdningsmateriale for såvel store som små. De fleste er børnevideoer og fra tidligere lejere forlyder det, at de er af MEGET stor værdi for de yngste i familien. Der er samtidig en række lokale videoer og DVD film om egnens historie, naturoplevelser og mulige attraktioner. Blandt mange titler: Vagt ved havet, Hanstholm – den naturlige port, Thylands Natur, Dejlige Nordjylland, Turistoplevelser i Midt- og Vestjylland og mange mange flere…

Køkken

Køkkenet der ligger i åben forbindelse med opholdsstuen er udstyret med mange af dagligdagens mange tekniske hjælpemidler som håndmixer, el-kedel, opvaskemaskine, køle- m/ frys, mikroovn mv. Alt er det med til at lette huslige pligter. Der er rigelig porcelæn til 10 personer. Der er tillige børneporcelæn i skabene.

Soverum

Op mod opholdsstuen ligger de to dobbeltværelser. I begge dobbeltværelser er der boxmadrasser. Den ene udstyret med barneseng og barnestol. Fra entréen er der adgang til yderligere to værelser med hver to senge.

Hems

Fra entréen kan man ad stige komme op på husets hems. Vi ved fra mange af vore tidligere lejere, at dette er de lidt større børns yndet opholdssted. På hemsen er der to opredninger.

Bad

Begge badeværelser er klinkebelagt og udstyret med gulvvarme. I det store badeværelse med spa-badet er der brusekabine, mens der i det mindre bad er brusenische.

Spa-bad og sauna

Efter en lang vandretur langs havet eller i klitterne vil du nyde at slappe af i husets 2 personers spa-pool eller i den varme sauna. Begge dele i forbindelse med det store badeværelse.

Entre

Husets entré er klinkebelagt og udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler. Der er også i entréen husets 220 liter store vandvarmer er installeret. Via entréen kan man komme til to af husets værelser, stuen, badeværelse og hemsen.

Internet

Der er også fri, ubegrænset og GRATIS trådløs internetforbindelse (Altibox Fiber Bredbånd – 100 / 100 MBit) fra lejerens egen medbragte pc. Så her i huset er der mulighed for at surfe på nettet, streame film, opdatere egne e-mail eller skype udenlands.

Terrasser

Rundt om huset er der tre terrasser, så det er muligt at nyde solen det meste af dagen. Der er flere haveborde at sidde ved. På den store overdækkede terrasse finder man husets store opmurede grill. Fra denne terrasse kan man se børnene udfolde sig i sandkassen, på gyngerne eller følge deres udfoldelser på grundens øvrige arealer. En stor del af grunden er indhegnet, så man trygt kan lade børn og hund løbe frit rundt på arealet.

Grunden

Grundarealet er på 717 m2 og en stor del er indhegnet med sandkasse og gynger og således meget børne- og dyrevenlig. Der er tillige store arealer med flisebelægning, hvilket gør huset særdeles velegnet til ældre og gangbesværede samt børnefamilier med brug for barne- og klapvogne. Der forefindes tillige rampe på grunden til for- og terrassedør til brug for kørestol og rolator.

Indretning

O: Stue

K: Køkken

V: Værelser

B: Bad

W: Spa-pool

S: Sauna

TE: Terrasser