Ferie på fire poter

Klitmøller og Thy byder på de absolut bedste forudsætninger, når hunden skal med på ferie.

Feriehusets grund er indhegnet, så hunden kan boltre sig og lege. Desuden stranden og havet blot 500 meter fra feriehusets dør, og der er kun kort afstand til den nærmeste hundeskov – Tørvekær – lige uden for Klitmøller i retning mod Thisted, hvor hunden må løbe frit.

 

Hundeskoven ved Klitmøller

Hundeskoven er på ca. 20 ha svarende til 40 fodboldbaner. Der er mange stier og spor, så du kan variere turene, hvis du vælger at komme flere gange. Den ligger på sydsiden af Klitmøllervej og er beliggende på et gammelt tørvekær der nu er tilplantet med hovedsagelig ca. 40 år gammel nåletræ arter. Fra den sydlige del af skoven er der udsigt over Vandet Sø. Skoven er endvidere tilgængelig for barnevogne, kørestole – såfremt ledsager er med, samt gangbesværede.

Fra Sommerhuset kører man mod Thisted, og her finder du indkørslen til parkeringspladsen på højre side af Klitmøllervej.

 

Klitmøller Strand

På Klitmøller strand i sommerhalvåret, fra april til og med september, skal hunde være i snor på stranden. I vinterhalvåret, fra oktober til og med marts, må du gerne lade din hund være løs på stranden, men KUN hvis den ikke risikere at forvolde andre skade iht. hundeloven.

Ved at klikke på billedet af hunden til venstre kan du se den danske hundelov.